Catalog Lady's

Parfumuri ID Sangado

 

Parfumurile I.D Sangado se pot comanda online pe site-ul

www.sangado.ro Click Aici

Comanda Parfumuri Sangado Click Aici

 

Calitate concentrata by ID Sangado

Apa de parfum concentratie 22%

Gama de parfumuri ID Sangado include peste 100 de arome ce acopera toata plaja de tipuri de parfumuri: de la parfumuri proaspete pana la parfumuri dulci, de la parfumuri clasice pana la parfumuri moderne, de la parfumuri sofisticate, stilate pana la parfumuri lejere, sportive.

Parfumurile ID Sangado sunt produse concentrate, de calitate.

La baza lor stau esente de calitate alese cu mare grija. In plus, produsele au concentratie mare de parfum – si anume 22% pentru aromele de dama si 18% pentru aromele de barbati. Aceasta concentratie este rar intalnita in lumea parfumurilor si garanteaza persistenta produselor. De asemenea un produs concentrat va permite sa pulverizati mai putin si astfel parfumul dumneavoastra preferat o sa dureze mai multe luni.

Suntem convinsi ca, indiferent de preferintele dumneavostra, va veti gasi parfumul care va place si care va reprezinta.

Produsul este comercializat la pret de fabrica, si anume 59 lei pentru 50 ml. Pentru ca acest pret sa fie posibil, sunt folosite ambalaje unitare si simple. De asemenea, sunt eliminate si costurile de marketing considerabile din retail-ul traditional (publicitate, cost de distributie in magazine, taxa de raft etc).

Esentele sunt fabricate in Franta, in cadrul firmelor importante din domeniu si sunt ambalate in EU.

ID Sangado ofera calitate de lux la un pret de produs de masa. Tinand cont de raportul calitate/pret, suntem convinsi ca este cea mai buna oferta de pe piata.

 

 


Lady's Cosmetics > Parfumuri ID Sangado
Back to Top