Legislatie si Contracte

Imbunatatiri la cererea clientilor Ladys 2013

Persoanele fizice pot primi plata in bani a bonusului de afiliat!

Nu doar persoanele juridice pot opta pentru plata bonusului in cont, ci mai nou si persoanele fizice, cu retinerea impozitelor aferente la sursa, pe baza unui contract de comision.

a. Daca sunteti angajat, functionar, somer sau pensionar: puteti opta pentru plata bonusului in cont. Firma Ladys Cosmetice va retine la sursa si va plati impozitele aferente de aproximativ 20% (contributie pentru sanatate si impozit pe venit). 
b. Daca nu intrati in nici una din categoriile de mai sus: puteti opta pentru plata bonusului in cont. Firma Lady's Cosmetics va retine la sursa si va plati impozitele aferente de aproximativ 30% (contributie pentru sanatate, contributie pentru pensie si impozit venit).

Lady's Cosmetice Online se va ocupa de toate formalitatile aferente impozitelor ce trebuie platite, iar dvs veti primi banii in cont fara alte demersuri!

In timp de criza, castigati nelimitat cu Ladys, fara formalitati si fara bataie de cap - doar pentru clientii si reprezentantii Ladys!

_________________________________________________________________________________________________________

Pentru a putea incasa bani pentru recomandarea magazinului nostru avem nevoie sa ne trimiteti urmatoarele:

1. Copie dupa cartea de identitate

2. Copie dupa certificatul de inregistrare (CUI) al firmei dvs, sau al firmei cu care colaborati

3. Daca nu e firma dvs, aveti nevoie de imputernicire din partea firmei pentru a putea semna contractul de comision cu firma noastra

4. Contractul semnat si stampilat in original, in 2 exemplare (expediat prin posta sau curier, catre SC Comert Cosmetice Online SRL, Str Iuliu Maniu nr 602 B, Bucuresti) (semnati si stampilati toate paginile).

Descarcati de aici documentele necesare :

Contract de comision

Contract de comision Anexa 1

Imputernicire

Care sunt limitarile impunse de legislatie privind persoanele ce doresc sa recomande magazinul nostru?

Pot recomanda magazinul nostru atat persoane fizice cat si persoane juridice.

Clientii persoane fizice pot folosi punctele de loialitate pentru a reduce valoarea unei comenzi, si astfel pot beneficia de discount suplimentar la produsele cumparate. Persoanele fizice fara organizare juridica nu pot incasa bani pentru activitatea de promovare a magazinului nostru. Doar persoane juridice au dreptul sa incaseze plati in bani de la societatea noastra.

Puteti sa folositi punctele de loialitate pentru a reduce valoarea unei comenzi, beneficiind astfel de discount suplimentar la produsele cumparate.

Clientii care (1) acumuleaza un numar semnificativ de puncte de loialitate lunar si au de incasat de la noi sume mai mari de 400-500 lei pe luna si (2) doresc sa primeasca aceste puncte de loialitate in bani trebuie sa gaseasca o solutie de plata catre o persoana juridica. Pot sa faca asta daca (1) infiinteaza o forma legala organizata (microinteprindere, PFA sau SRL, vedeti mai multe detalii mai jos) sau (2) gasesc o societate deja existenta in care clientul are relatii de incredere cu persoanele implicate.

ATENTIE: Solutia optima pentru utilizarea punctelor de loialitate este in produse, adica scaderea acestuia din contravaloarea facturilor comenzilor plasate. Si in cazul in care valoarea comisionului depaseste valoarea comenzilor plasate in luna respectiva, cel mai convenabil pentru dumneavoastra, este sa plasati mai multe comenzi in acea perioada, din care sa va scadem valoarea punctelor de loialitate. In acest fel evitati complicatiile din punct de vedere fiscal. Nu exista limita la numarul de puncte de loialitate pe care le puteti folosi ca discount pentru produsele comandate. Altfel zis, si daca ati acumulat puncte de loialitate in valoare mai mare de 300-500 lei pe luna, puteti face comenzi in produse din care sa va scadem valoarea punctelor de loialitate.

Ca sa va remuneram in bani pentru activitatea de promovare, va rugam sa faceti demersurile necesare si sa infiintati o microinterprindere/PFA/SRL sau sa gasiti o persoana juridica deja existenta in care dumneavoastra sa aveti relatii de incredere cu persoanele implicate. Putem trimite comisionul dumneavoastra in contul bancar al acestei societati, daca aceasta societate va imputerniceste pe dumnevoastra, ca persoana fizica, sa o reprezentati in relatia contractuala cu societatea noastra. Bineinteles, trebuie sa aveti incredere in administratorii acestei firme - noi nu putem sa fim responsibili in cazul in care dumnevoastra nu puteti sa intrati in posesia comisionului primit in contul bancar al societatii cu care a fost semnat contractul.

Plata valorii contractului de promovare catre PFA/SRL/microintreprindere se face fara sa retinem impozite la sursa, si in aceasta situatie PFA-ul/SRL/microintreprinderea are obligatia sa plateasca 16%, 5.5%, 10.5% (impozit profit, CAS, fond de pensii).

Cum se creeaza o microinterprindere/PFA/SRL - pasi si costuri implicate?

1. Se face la Registrul Comertului rezervarea denumirii firmei.(aprox. 50 lei)

2. Se incheie contract pentru sediul social al firmei.

3. Se obtine acordul, daca este cazul, asociatiei de proprietari, vecinilor alaturati, coproprietarilor.

4. Se redacteaza actul constitutiv al firmei.

5. Se depune capitalul social la o banca, pe baza actului constitutiv si al rezervarii denumirii firmei.(200 lei)

6. La notar, se dau declaratii de asociat si de administrator.(aprox 70 lei)

7. Se achita taxele de inregistrare ale firmei.(aprox 600 lei)

8. Se depune dosarul cu toate actele la Registrul Comertului.

4. Ce trebuie sa fac dupa ce gasesc o solutie de plata, a punctelor de loialitate, la persoana juridica?

Dupa ce aveti o microinterprindere/PFA/SRL catre care putem plati comisionul, prin cont bancar, trebuie sa semnam un contract intre aceasta societate nou infiintata si societatea noastra, inainte sa incepem sa efectuam plati bancare. La data de 25 ale lunii se va face evaluarea sumelor cuvenite. Plata se poate face numai dupa emiterea de catre dumneavoastra a unei facturi catre firma noastra (in factura puteti scrie ''servicii conform contract nr... din data de...'')

Lady's Cosmetics > Legislatie si contracte
Back to Top