Despre ID Sangado

Parfumurile I.D Sangado se pot comanda online pe site-ul

www.sangado.ro Click Aici

Comanda Parfumuri Sangado Click aici

 

Cine este ID Sangado ?

Iago Daniel Sangado este un tehnolog cu experienta bogata in misterele caselor de parfumuri din Franta si este profund implicat in toate aspectele ce tin de industria parfumurilor.In aceasta calitate a avut ocazia sa faca cunostinta cu cele mai iubite si mai reusite arome.

Ce produse ofera ID Sangado ?

Recent, ID Sangado a lansat o gama premium de parfumuri ce ii poarta numele si care contine peste 100 de arome, atat de dama, cat si de barbat.Aceasta gama de parfumuri include 3 colectii de lux feminine: floral, oriental, clasic si o colectie de lux masculina.

De ce parfumurile ID Sangado ?

Parfumurile ID Sangado sunt produse concentrate, de calitate.La baza lor stau esente de calitate alese cu mare grija.In plus, produsele au o concentratie mare de parfum si anume 22% pentru aromele de dama si   18% pentru aromele de barbat.Aceasta concentratie este rar intalnita in lumea parfumurilor si garanteaza persistenta produselor.De asemenea un produs concentrat va permite sa pulverizati mai putin si astfel parfumul dumneavoastra preferat o sa dureze mai mult.

Gama de parfumuri ID Sangado include peste 100 arome ce acopera toata plaja de tipuri de parfumuri: de la parfumuri proaspete pana la parfumuri dulci, de la parfumuri clasice pana la parfumuri moderne, de la parfumuri sofisticate, stilate pana la parfumuri lejere, sportive.Suntem convinsi ca, indiferent de preferintele dumneavoastra, va veti gasi parfumul care va place si care va reprezinta.

Produsul este comercializat la pret de fabrica si anume 59 lei pentru 50 ml.Pentru ca acest pret sa fie posibil, sunt folosite ambalaje unitare si simple.De asemenea, sunt eliminate si costurile de marketing considerabile din retail-ul traditional (publicitate,cost de distributie in magazine, taxa de raft ).

Esentele sunt fabricate in Franta, in cadrul firmelor importante din domeniu si sunt ambalate in EU.

ID Sangado ofera calitate de lux la un pret de produs de masa.Tinand cont de raportul calitate/pret, suntem convinsi ca este cea mai buna oferta de piata.

Cum pot afla mai multe detalii despre parfumuri ?

Exista un catalog ID Sangado care prezinta toata gama de parfumuri si detalii despre fiecare parfum in parte.Primul catalog ID Sangado Romania a fost lansat pe 19.11.2012.

Catalogul ID Sangado apare periodic, in functie de sezon si de noutatea aromelor (aproximativ o data la 6 luni).

Exista testere pentru parfumurile ID Sangado ?

Exista 3 seturi de testere ID Sangado.Fiecare dintre aceste 3 seturi contine 40 de testere de 3 ml, cu pompita.Setul de testere 1 contine cele mai vandute parfumuri (include parfumuri din colectia florala pentru ea si din colectiile clasic, oriental si colectia masculin).Celelalte 2 seturi includ parfumuri din toate cele trei colectii pentru ea si din colectia masculin.

 

Catalog ID Sangado

Lady's Cosmetics > Despre ID Sangado
Back to Top