Catalog Lady's

Cum primesc produsele Lady's?

* Comenzile ladys sunt livrate GRATUIT prin Posta Romana sau prin Curierat Rapid in 2170 de localitati., noi suportam costurile de ambalare si expediere pentru comenzi de minim 50 de lei. Produsele ladys ajung la clienti in 3 pana la 5 zile lucratoare din ziua in care e facuta comanda. Plata produselor se face la posta in momentul in care se ridica coletul (plata ramburs) sau direct la Curier. Comenzile plasate pana la ora 13 se expediaza a doua zi.

Atentie! In unele cazuri postasul nu duce avizul la adresa dvs, de aceea va rugam, daca trec mai mult de 4 zile lucratoare de cand a fost expediata comanda, sa va duceti sa verificati daca pachetul a sosit la posta.

In perioadele sarbatorilor, posta este foarte aglomerata si coletul e posibil sa ajunga mai tarziu decat de obicei, va sfatuim sa folositi in aceste perioade curierat rapid, acestea fiind si perioadele cu cele mai mari vanzari.

Curierul va livra coletul la adresa specificata de dumneavoastra in general in prima parte a zilei. De aceea trebuie sa va asigurati ca este cineva la adresa respectiva sa ridice coletul si sa achite valoarea rambursului (treceti persoana de contact la comentarii comanda sau puteti specifica o alta adresa la care sa fie livrat).

Pentru livrarea prin curier in fiecare zi se vor procesa si expedia comenzile sosite pana la ora 13. Comenzile plasate dupa ora 13 vor pleca a doua zi, ajungand la destinatie in a 3-a zi de la plasarea comenzii.

 

Lady's Cosmetics > Cum primesc produsele lady's ?
Back to Top