Cum efectuez o comanda ?

Puteti efectua o comanda ladys , doar dupa ce ati completat  FORMULARUL DE INSCRIERE Lady's!

Comenzile lady's plasate direct in site se proceseaza mai usor si se expediaza mai repede decat cele plasate telefonic sau prin e-mail.

Comanda produselor lady's se poate face on-line, telefonic, sau prin e-mail.

Daca faceti comanda lady s telefonic, sau e-mail, va rugam sa ne comunicati numele dvs, localitatea, codul produselor si numarul de bucati din fiecare produs. Astfel vom reduce riscul de erori de procesare a comenzii.

Atentie! Daca aveti aces la internet va incurajam sa faceti comanda prin internet pentru ca timpul de procesare este mai mic si riscul de greseli este mai mic.

Pentru a face o comanda pe internet trebuie sa intrati pe site-ul www.ladys.ro si sa intrati in contul dumneavoastra introducand adresa de e-mail si parola.

1. Dupa ce ati intrat in contul dumneavoastra alegeti produsul dorit si il adaugati la comanda prin butonul Comanda!

2. Daca doriti mai multe produse din acelasi articol puneti numarul dorit sub casuta Cantitate si apoi apasati Actualizeaza;

3. Daca nu ati selectat produsul care trebuie si doriti sa scoateti produsul din cos, marcati in casuta de sub Scoate in dreptul produsului la care vreti sa renuntati si apoi apasati Actualizeaza;

4. Pentru a adauga si alte produse apasati Continua Comanda, sau selectati direct din partea stanga produsul dorit;

5. Alegeti produsul dorit si repetati pasii de la 1 la 5 pana la adaugarea tuturor produselor dorite;

6. Atentie! Pentru a incheia comanda trebuie sa apasati butonul Finalizeaza sau butonul Confirma comanda si sa urmati toti pasii. Acum puteti selecta o alta adresa de livrare (optional) si ne puteti scrie diverse comentarii legate de comanda, pe care le vom primi odata cu aceasta. Va rugam urmati toti pasii de confirmare a comenzii, prin apasarea butonului Continua, iar cand comanda este corect introdusa veti vedea mesajul Comanda dumneavoastra a fost introdusa cu succes. Comenzile neconfirmate nu le putem vedea si onora. Asigurati-va ca ati urmat toti pasii. Veti vedea comanda dumneavoastra la istoric comenzi iar statutul comenzii va fi In asteptare pana cand aceasta va fi procesata si trimisa.

 

 

Lady's Cosmetics > Cum efectuez comanda lady's ?
Back to Top