Catalog Lady's

Cum comand un Catalog Lady's gratuit?

*Puteti comanda catalogul Lady's doar dupa ce ati completat FORMULARUL DE INSCRIERE

Pentru a face comanda de Catalogul Gratuit Lady's, trebuie sa accesati site-ul www.ladys.ro si sa va logati in contul dumneavoastra introducand adresa de e-mail si parola.

1. Dupa ce ati intrat in contul dumneavoastra alegeti Catalog prezentare produse situat pe site in tabelul din partea stanga.
2. Adaugati prin butonul Comanda! din fereastra care se deschde in dreapta, ultimul catalog in dreptul caruia scrie 1.28 lei.

Atentie! Pentru a incheia comanda trebuie sa apasati butonul Finalizeaza si sa urmati toti pasii. Acum puteti selecta o alta adresa de livrare (optional) si ne puteti scrie diverse comentarii legate de comanda, pe care le vom primi odata cu aceasta. Va rugam urmati toti pasii de confirmare a comenzii, prin apasarea butonului Continua, iar cand comanda este corect introdusa veti vedea mesajul Comanda ladys a fost introdusa cu succes. Comenzile ladys neconfirmate nu le putem vedea si onora. Asigurati-va ca ati urmat toti pasii. Veti vedea comanda dumneavoastra la istoric comenzi iar statutul comenzii va fi In asteptare pana cand aceasta va fi procesata si trimisa

 

 

 

Lady's Cosmetics > Cum comand un catalog lady's ?
Back to Top