Catalog Lady's

20Ianuarie

Program de afiliere Ladys 2013

Program de afiliere Ladys 2013

 

Program de afiliere Ladys 2013

Imbunatatiri la cererea clientilor

Stimati clienti

 

Suntem bucurosi sa va anuntam de urmatoarele imbunatatiri ale programului de afiliere Ladys care vor intra in vigoare incepand cu 18 ianuarie 2013.

1. Castig nelimitat pe 4 nivele!

Vor exista 4 nivele de recompensare pentru activitatea afiliatului, iar bonusul este nelimitat pentru nivelele 2, 3 si 4. Veti castiga bonus in adancime (nivelele 2, 3 si 4), indiferent de valoarea bonusului acumulat pe nivelul 1. (nivel 1 - 10%, nivel 2 - 5%, nivel 3 - 2.5%, nivel 4 - 1.25%)

2. Persoanele fizice pot primi plata in bani a bonusului de afiliat!

Nu doar persoanele juridice pot opta pentru plata bonusului in cont, ci mai nou si persoanele fizice, cu retinerea impozitelor aferente la sursa, pe baza unui contract de comision.

a. Daca sunteti angajat, functionar, somer sau pensionar: puteti opta pentru plata bonusului in cont. Firma Ladys va retine la sursa si va plati impozitele aferente de aproximativ 20% (contributie pentru sanatate si impozit pe venit). 
b. Daca nu intrati in nici una din categoriile de mai sus: puteti opta pentru plata bonusului in cont. Firma Ladys va retine la sursa si va plati impozitele aferente de aproximativ 30% (contributie pentru sanatate, contributie pentru pensie si impozit venit).

Ladys se va ocupa de toate formalitatile aferente impozitelor ce trebuie platite, iar dvs veti primi banii in cont fara alte demersuri!

In timp de criza, castigati nelimitat cu Ladys, fara formalitati si fara bataie de cap - doar pentru clientii Ladys!

Datorita unor dificultati tehnice legate de schimbarea grilei de discount, informatiile legate de bonus din contul dumneavoastra vor respecta noua grila de discount incepand cu 1 FEBRUARIE 2013! Multumim pentru intelegere.

 

Posted in Noutati Lady's

Lady's Cosmetics > Blog Lady's > Noutati Lady's > Program de afiliere Ladys 2013
Back to Top